Hoe het allemaal begon

Wij zijn Joost (accountant) en Godert (websites en ontwerp) en tientallen jaren bevriend. Tijdens de 2e lockdown hadden wij contact en spraken wij over het feit dat er graag gepuzzeld wordt in beide gezinnen, maar dat het vaak een rommeltje is. De puzzeltafel staat vol met bakjes uit de keuken, het is niet overzichtelijk en toen ontstond het idee; we maken een makkelijke puzzelplank. Makkelijk om op te bergen en makkelijk om te gebruiken. Wij zijn erg trots op het resultaat!

We zijn al weer bezig met het ontwikkelen van een puzzelstandaard. Deze staat iets schuin zodat je sneller zicht heb op de stukjes die het verst weg liggen. Ook denken we na over een plankje waar de deksel makkelijk weggezet kan worden, maar zo, dat het plaatje wel zichtbaar blijft. En misschien kan er ook een kleine puzzellamp aangekoppeld worden?

Binnen 2 dagen was het prototype klaar

Eerlijk gezegd was dit project ook wel een erg leuke afleiding tijdens de lange lockdown! Even de zinnen verzetten en naar het tekenbord. Voor we het wisten waren de eerste schetsen klaar en konden we gaan zagen en produceren. En dat alles binnen 2 dagen!

Wij kijken uit naar jouw reactie of tip!

Wij streven ernaar om de JOGO producten niet alleen qua materiaal maar juist ook het gebruikersgemak zo optimaal te laten zijn.

Heb jij toevoegingen, wensen of de gouden tip. Laat het ons dan weten!

Hartelijke groet,

Joost & Godert